Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Socar Türkiye’den “Dostluk Kazansın” Temalı Tezahürat Yarışması

UEFA Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası resmi sponsorları arasında yer alan SOCAR, Türkiye’de bir futbolseverle beraberindeki bir kişiye, şampiyonayı kazanan ülkede üç gün tatil fırsatı sunuyor.SOCAR Türkiye’nin UEFA Euro 2016 Avrupa Futbol...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası resmi sponsorları arasında yer alan SOCAR, Türkiye’de bir futbolseverle beraberindeki bir kişiye, şampiyonayı kazanan ülkede üç gün tatil fırsatı sunuyor.
SOCAR Türkiye’nin UEFA Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için hazırladığı web sayfasından “Dostluk Kazansın” temasıyla üretilen tezahüratı sayfada bulunan ikonları kullanarak yazılı, sözlü ya da video görüntü olarak kaydeden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve 18 yaşın üzerinde herkes yarışmaya katılabiliyor. Başvuruların 30 Haziran’da sona ereceği yarışmaya, adını, soyadını ve iletişim bilgilerini bırakan katılımcı, çekiliş hakkı elde etmiş oluyor. Grup halinde yapılan tezahüratlar için maksimum kişi sınırlaması bulunmuyor, ancak ödüle grup adına başvuruyu yapan kişi hak kazanacak ve bu ödülü yine kendi seçtiği diğer bir kişiyle kullanabilecek. Katılımcıların ürettiği tezahüratların özgün olması, daha önce ya da bu yarışmayla eş zamanlı olarak herhangi bir yarışmada ödül, sergileme, mansiyon kazanmamış olması gerekiyor. Bu yönde bir içerik ortaya çıkması durumunda katılımcı ödül almaya hak kazanamayacak.
Üretilen tezahüratlar SOCAR Türkiye Genel Müdürü Zaur Gahramanov, gazeteci yazar Ertuğrul Özkök, gazeteci yazar Fatih Altaylı, spor spikeri Ersin Düzen, spor yazarı ve TickTock Boom Ajans Kurucularından Cüneyt Karakaya’dan oluşan jüri tarafından değerlendirilecek ve birinci seçilen katılımcı 31 Aralık 2016 tarihine kadar dilediği bir tarihte şampiyonayı kazanan ülkede, kendi seçtiği bir kişiyle birlikte üç gün tatil hakkı elde edecek. Yarışmanın sonuçları ise 01-09 Temmuz tarihleri arasında açıklanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.