Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivas’ta Üçüzlerin Karne Heyecanı

Sivas Selçuk Ortaokulu 8’inci sınıfta eğitim gören tek yumurta üçüzleri Şeyma, Beyzanur ve Feyza Köksal kardeşler karne heyecanı yaşadı.Selçuk Ortakulu’nda eğitim gören 14 yaşındaki tek yumurta üçüzleri Şeyma, Beyzanur ve Feyza...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas Selçuk Ortaokulu 8’inci sınıfta eğitim gören tek yumurta üçüzleri Şeyma, Beyzanur ve Feyza Köksal kardeşler karne heyecanı yaşadı.
Selçuk Ortakulu’nda eğitim gören 14 yaşındaki tek yumurta üçüzleri Şeyma, Beyzanur ve Feyza Köksal kardeşler karne almanın sevincini yaşadı. Öğretmenlerinin elinden karnelerini alan üçüz kardeşler derslerinde büyük bir başarı göstererek takdir belgesi aldı. Aynı zamanda üçüz kardeşler, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) da büyük bir başarı göstererek fen lisesini kazandı. Beraber ders çalışan, vakit geçiren ve aynı okulda okuyan üçüz kardeşler tıp fakültesi okuyarak doktor olmak istediklerini söyledi.
Üçüz kardeşlerinde Şeyma Köksal beklediği gibi çok iyi bir karne aldığını TEOG sınavına girdiği için düzenli ders çalıştığını ifade etti. Diğer kardeşlerden Beyzanur ise, "Birlikte ders çalıştığımız oldu. Ayrı da ders çalıştık. Anlamadığımız yerleri birbirimize anlattık. Arkadaşlarımız bizi ilk gördükleri zaman tanımıyorlar, hocalar aynı anda görmeden ayrı gördüğünde çok şaşırıyorlar. Ama samimi olduğumuz arkadaşlarımız bizleri yüz hatlarımızdan, benlerden, ses tonumuzdan tanıyor" dedi.
Feyza Köksal ise doktor olmayı çok istediklerini belirterek, kendilerine bu mesleği uygun gördüklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.