Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şişli Belediyesi, Şişli Sağlık Kart İle Halkının Sağlığını Güvence Altına Alıyor

Şişli Belediyesi, Türkiye’deki diğer yerel yönetimlere örnek olacak dev bir projeye imza atıyor. Şişli Sağlık Kart uygulaması ile ilçede yaşayan herkes anlaşmalı 21 özel sağlık kuruluşunda belirlenen branşlarda yüzde 50’ye varan...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şişli Belediyesi, Türkiye’deki diğer yerel yönetimlere örnek olacak dev bir projeye imza atıyor. Şişli Sağlık Kart uygulaması ile ilçede yaşayan herkes anlaşmalı 21 özel sağlık kuruluşunda belirlenen branşlarda yüzde 50’ye varan indirimle tedavi olma imkanına kavuşuyor.
Tüm hizmetlerinde sosyal belediyeciliği temel ilke edindiklerini vurgulayan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü; ‘’Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırma amaçlı Şişli Sağlık Kart Projesi’ni hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyoruz’’ dedi.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla her projesini, Şişli halkının yaşamını kolaylaştırmak ve hayat kalitesini yükseltmek için gerçekleştiren Şişli Belediyesi, vatandaşlarının sağlıklı yaşama hakkını güvence altına almaya yönelik benzersiz bir projeyi hayata geçiriyor.
Artık Şişli’de yaşayan herkesbir ‘Şişli Sağlık Kart’ sahibi olacak ve projeye sponsor olan 21 özel sağlık kuruluşunda belirlenen branşlarda yüzde 50’ye varan indirimle tedavi olma imkanı bulacak.
YEREL YÖNETİMLERE ÖRNEK OLACAK PROJE
Her vatandaşın en temel haklarından biri olan sağlıklı yaşam hakkını güvenceye alan Şişli Sağlık Kart uygulaması ile Şişli’de yaşayan herkes, sağlıklı yaşam için yüzde 50’ye varan indirimle daha az ödeyecek. Diğer yerel yönetimler için de örnek teşkil edecek olan bu proje ile Şişli Belediyesi, Şişli halkına dev bir sağlık hizmeti sunuyor.
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, sağlığa ulaşım hakkının her bireyin temel hakkı olduğunu vurgulayarak, Şişli Sağlık Kart projesinin, sağlık hizmetlerinin giderek özelleştiği günümüzde özellikle dar gelirli vatandaşları rahatlatacağına inandıklarını vurguladı. Hayri İnönü, ‘’Uygulamaya koyduğumuz tüm projelerimizde sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz.Vatandaşlarımızın sağlığa ulaşımını kolaylaştırma amaçlı bu projeyi hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyoruz’’dedi.
4 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek olan proje tanıtım kahvaltısına Hayri İnönü ve projeye destek veren 21 özel sağlık kuruluşunun üst düzey yönetim kadrosu katılarak proje hakkında merak edilen tüm soruları yanıtlayacak. Toplantıda, ilk ‘’Şişli Sağlık Kart’’ da Hayri İnönü tarafından Şişli’de oturan bir vatandaşa takdim edilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.