Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şırnak’ta Şehit Olan Uzman Çavuş Memleketi Zonguldak’ta

Şırnak’ta şehit olan uzman çavuş Burak Saraçlı’nın naaşı, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait kargı uçağıyla Zonguldak Havalimanı’na getirildi.Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait 199 nolu kargo uçağı gece yarısı Zonguldak Havalimanı’na...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 00:40
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 00:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak’ta şehit olan uzman çavuş Burak Saraçlı’nın naaşı, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait kargı uçağıyla Zonguldak Havalimanı’na getirildi.
Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait 199 nolu kargo uçağı gece yarısı Zonguldak Havalimanı’na iniş yaptı. Şehidin annesi Fatma, ağabeyi Fatih ve babası Kamil Saraçlı uçağa yaklaşarak tabutu yakından görmek istedi.
Kur’an-ı Kerim’den sureler okunarak duaların yapılmasının ardından askeri manga tarafından omuzlanan şehidin tabutu Gökçebey Belediyesi’ne ait cenaze aracına götürüldü. Bu sırada kardeşinin fotoğrafını bağrına basan Fatih Saraçlı, “Kardeşim, işte benim kardeşim burada” diye feryat etti.
Şehidin acılı annesi Fatma Saraçlı ise “Hani 2 ay sonra gelecektin. Kıymetli yavrum sözün bu muydu? Ben seni güle güle yolladım” şeklinde feryat etti. Şehidin cenazesi cenaze aracına konulurken annesi ise ambulansa alındı.
Şehidin naaşı havalimanından Gökçebey Devlet Hastanesi morguna götürülmek üzere yola çıktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.