Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şırnak’ta PKK Mühimmatı Bulundu

Şirnak İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü Tarafından Bir İhbar Üzerine Uzungeçit Beytüşşebap Karayolu Üzerinde Menfez Altına Tuzaklanmış 4 Adet Mutfak Tüpü, 300 Metre Kablo Ve 100 Adet Pil Ele Geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 04:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 04:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak’ta PKK Mühimmatı Bulundu
Şırnak İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından bir ihbar üzerine Uzungeçit Beytüşşebap karayolu üzerinde menfez altına tuzaklanmış 4 adet mutfak tüpü, 300 metre kablo ve 100 adet pil ele geçirildi.
Arazide devam eden arama tarama sonucun da ise BTÖ mensupları tarafından un çuvalları içerisine konulmuş, 2 adet kalaşnikof tüfeği, 720 adet kalaşnikof fişeği, 1 adet roketatar mühimmatı ve 9 adet çift mekap ayakkabı ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Şırnak İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube müdürlüğüne gelen bir ihbar üzerine, İl Jandarma Komutanlığı, Uzungeçit Jandarma Karakol Komutanlığı ve Uzungeçit Asayiş Komando Bölük Komutanlığı tarafından Uludere ilçesinin Uzungeçit Beldesi ile Beytüşşebap karayolu Kilo Tepe Merdiven Kayaları Mevkiinde operasyon düzenlendi.
Bölgede yapılan operasyon ve arama tarama faaliyeti sonucunda, BTÖ mensupları tarafından un çuvalları içerisinde 2 adet kalaşnikof piyade tüfeği, 720 adet kalaşnikof piyade tüfeği mühimmatı, 1 adet roketatar mühimmatı, EYP’de kullanılmak üzere 4 adet 12 kg’lık mutfak tüpü, 300 metre elektrik kablosu, 2 adet koli bandı, 100 adet fujika marka pil ve 9 adet çift mekap ayakkabı ele geçirildi.
Olayla ilgili cumhuriyet savcısının talimatıyla tahkikat başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.