Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şırnak’ta bombalı iki araç imha edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta karoserin altına saklanmış 10 ton patlayıcı olduğu tespit edilen bir adet damperli kamyon ile bombalı araç saldırısı için hazırlandığı değerlendirilen iki aracın bulundukları yerde imha edildiğini...

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2016 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta karoserin altına saklanmış 10 ton patlayıcı olduğu tespit edilen bir adet damperli kamyon ile bombalı araç saldırısı için hazırlandığı değerlendirilen iki aracın bulundukları yerde imha edildiğini açıkladı.
TSK’dan yapılan açıklamada, 172’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı tarafından, 07 Eylül 2016 tarihinde Şırnak Kösreli bölgesinde başlatılan ’Piyade Er İsmail Çil Operasyonu’ kapsamında; 08 Eylül 2016 tarihinde karoserin altına saklanmış 10 ton patlayıcı olduğu tespit edilen bir adet damperli kamyon ile bombalı araç saldırısı için hazırlandığı değerlendirilen iki aracın bulundukları yerde imha edildiği belirtilerek, "Bölgedeki operasyona devam edilmektedir. Söz konusu araçların bayram öncesi veya esnasında teröristlerce halkın kalabalık olduğu alanlarda patlatılarak kaos oluşturulacağı değerlendirilmektedir" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.