Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şırnak’ta Bir Korucu Şehit Oldu

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak’ta bölücü terör örgütüne yönelik devam eden operasylonlar sırasında yaralanan bir korucunun kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı.Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak’ta bölücü terör örgütüne yönelik devam eden operasylonlar sırasında yaralanan bir korucunun kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, "26 Mart 2016 tarihinde saat 02.10’da, Şırnak il merkezinde devam eden operasyonda bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman korucumuz ağır şekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" denildi.
Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" ifadesi kullanıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.