Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şırnak’ta 2 PKK’lı etkisiz hale getirildi, çok sayıda mühimmat ele geçirildi

ŞIRNAK (İHA) – Şırnak’ta güvenlik güçleri tarafından sürdürülen arama tarama faaliyetleri sırasında bir evin bodrum katında saklanan 2 PKK’lı etkisiz hale getirilirken, çok sayıda mühimmat ele geçirildi.Şırnak kent merkezinde 14...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 20:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 20:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ŞIRNAK (İHA) – Şırnak’ta güvenlik güçleri tarafından sürdürülen arama tarama faaliyetleri sırasında bir evin bodrum katında saklanan 2 PKK’lı etkisiz hale getirilirken, çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
Şırnak kent merkezinde 14 Mart’ta başlayan ve 3 Haziran’da sona eren “Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftçi Operasyonunun ardından başlatılan arama/tarama ile EYP imha çalışmaları devam ediyor. Şırnak’ta güvenlik güçlerince yürütülen çalışmalarda, Yeni Mahallede 2 PKK’lı tespit edildi. Yapılan operasyonda bir evin bodrum katında saklandıkları belirlenen 2 PKK’lıdan biri etkisiz hale getirildi, diğeri sağ yakalandı.
Bodrum katında yapılan aramada, 16 kaleşnikof, 2 bixi uzun namlulu silah, 9 el bombası, 3 el yapımı patlayıcı, 2 roketatar ve bu silahlara ait çok sayıda fişek ve mühimmat ele geçirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.