Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şırnak Şehidinin Adı, Yeni Doğan Bebeğinde Yaşayacak

Şırnak’ta teröristlerle girdiği çatışma sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA’da şehit olan Selçuk Beki’nin Pendik’teki baba ocağına ateş düştü. Beki’nin dün dünyaya gelen bebeğine ise aile, şehit babasının ismini...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2016 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak’ta teröristlerle girdiği çatışma sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA’da şehit olan Selçuk Beki’nin Pendik’teki baba ocağına ateş düştü. Beki’nin dün dünyaya gelen bebeğine ise aile, şehit babasının ismini verdi.
Şırnak’ta teröristlerle girdiği çatışma sonucu ağır yaralanan ve GATA’da 10 gündür tedavi gören uzman çavuş 2 çocuk babası 28 yaşındaki Selçuk Beki’den acı haber geldi. Bugün tedavi gördüğü Ankara GATA’da şehit olan Beki’nin Pendik’teki baba evine ateş düştü. Beki’nin acı haber üzerine evinin bulunduğu binaya Türk bayrağı asıldı. Şehidin evinin önünde taziye çadırı kurulurken Beki’nin asker olan kardeşi Sinan Beki ve yakınlarının bitkin olduğu görüldü. Şehidin annesi Meryem Beki, babası Osman Beki ise yakınları tarafından teselli edildi.
“VATANA HAİNLİK EDENLER KAHROLSUN”
Terörü lanetleyen Baba Osman Beki, “Biran önce terör belasından kurtulalım. Vatana hainlik edenler kahrolsun. Bütün temennimiz bu” diye konuştu.
ŞIRNAK ŞEHİDİNİN ADI YENİ DOĞAN BEBEĞİNE VERİLDİ
3 yaşında bir çocuğu olan Beki’nin dün dünyaya gelen ikinci çocuğuna ise şehidin adı olan “Selçuk” isminin verildiği öğrenildi. Şehidin cenazesinin yarın Pendik Sahil Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.