Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şırnak Şehidi İçin Tören Düzenlendi

Şırnak’ta dün PKK’lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Volkan Çay için tören düzenlendi.Sokağa çıkma yasağı ve operasyonun sürdüğü Şırnak’ta dün PKK’lılar ile...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak’ta dün PKK’lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Volkan Çay için tören düzenlendi.
Sokağa çıkma yasağı ve operasyonun sürdüğü Şırnak’ta dün PKK’lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Kanas ile vurulan ve kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit düşen Özel Harekat Polisi Volkan Çay için tören düzenlendi. Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nda düzenlenen törene Vali Ali İhsan Su, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Çakırsöğüt 1. Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan, Emniyet Müdürü Celal Sel, şehidin silah arkadaşları ve geçici köy korucuları katıldı. Şehit Volkan Çay’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Şırnak İl Jandarma Komutanlığı’na getirilerek katafalka konuldu. Törende şehidin özgeçmişi okunarak, dua edildi.
Şehit Volkan Çay’ın naaşı, silah arkadaşları tarafından dualar eşliğinde ambulansa kadar omuzlarda taşındı. Şehidin silah arkadaşları sarılarak birbirlerini teselli ettiler.
Şehit Volkan Çay’ın cenazesi, memleketi Adana’ya gönderilmek üzere helikopterle Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’na götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.