Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sirha İstanbul 2016 İçin Geri Sayım Başladı

Sirha İstanbul, 4. yılında yenilikçi içerikleri ile otelcilik ve yiyecek içecek dünyasına bir kez daha yön vermeye hazırlanıyor. Sektörün en büyük etkinliği olan Sirha İstanbul, 24-26 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sirha İstanbul, 4. yılında yenilikçi içerikleri ile otelcilik ve yiyecek içecek dünyasına bir kez daha yön vermeye hazırlanıyor. Sektörün en büyük etkinliği olan Sirha İstanbul, 24-26 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde katılımcılara ve ziyaretçilere ev sahipliği yapacak.
Serüven Sirha Lyon ile başladı
Sirha Lyon, 1983 yılında Fransa’nın Lyon kentinde düzenlenmeye başladı. 13 yıldır yapılan etkinlik, 2013 yılından bu yana ülkemizde de katılımcılarıyla buluşuyor. Bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek olan Sirha İstanbul, profesyonel ziyaretçi ve katılımcı kitlesine çok uygun bir network alanı sağlıyor. 24-26 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul’un merkezinde meydana gelecek olan bu platform, prestijli aktiviteleriyle Türkiye’deki profesyoneller için bir referans noktası olarak konumlanmış durumda gözüküyor.
Başarılı bir 2015 buluşması
Sirha İstanbul, yıllardır sektörün tüm aktörlerinin beklentilerini karşılayan dinamiğiyle üç gün boyunca ziyaretçilerini ağırlamıştır. Sirha İstanbul 2015‘te ise 300’den fazla marka ile ilk yıla oranla katılımcı sayısında ciddi bir artış göstererek 11.902 profesyonel ziyaretçiye ulaşmıştır.
Sektörün en geniş network ağı bu buluşmada
Sirha İstanbul 2016; gıda ve içecek ürünlerinden mutfak ekipmanlarına, pasta ve fırıncılık ürün ve ekipmanlarından mobilya, sofra üstü takımları, tekstil, hijyen ve teknoloji alanındaki yenilikleri kapsayan geniş yelpazesiyle 450 katılımcı ve marka hedeflenmektedir. Otel, restoran sahiplerinden yöneticilerine, pasta şefleri, F&B müdürleri, satın alma müdürleri, barmen ve baristalara kadar 13.000’den fazla sektör profesyonelini bu yıl 24-26 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde buluşturmayı amaçlamaktadır.
Bu yıl Sirha İstanbul’da sizi neler bekliyor?
Dünya trendleri arasında yerini alan Peru mutfağı bu yıl İstanbul’a konuk oluyor. Peru’dan gelen yeni tatlar, yeni teknikler prestijli Peru şefleri tarafından bu yıl Sirha İstanbul’da tanıtılacak.
6. Duyu Restoranı bu sene tekrar sahnede
2015’te ilk kez Fransız mutfağı, Peru mutfağı ve paylaşım mutfağı temalarındaki 3 konsept restoranda, rezervasyon yapıp öğle yemeği yenilebilen bu aktivite yeni konseptle bu yıl yine müşteri önüne çıkmaya hazırlanıyor. Ayrıca otelcilik ve restoran profesyonellerine yönelik en güncel konularla hazırlanmış konferanslar da bu sene Sirha İstanbul 2016’da ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor.
Bocuse d’Or Ön Seçmelerinde Türk şeflerinin dünyaya açılan kapısı aralanıyor (24-25 Kasım)
1987 yılında ünlü şef Paul Bocuse tarafından başlatılan Bocuse d’Or yarışması şu anda dünyaca bilinen en prestijli gastronomi yarışması olarak biliniyor. Finalinde 24 ülkenin kendi ekipleriyle katıldıkları bu kıyasıya mücadele yemek olimpiyatları olarak ismini en zirveye taşıdı. Uluslararası bir jürinin kazananları belirleyeceği yarışmada, Bocuse d’Or Türkiye Ön Seçmelerini kazanan şef, 2017 yılında yine Sirha İstanbul kapsamında gerçekleşecek Bocuse D’or Türkiye Finaline direk geçiş hakkı kazanarak Bocuse D’or Europe’a katılmaya bir adım daha yaklaşacaklar. Ünlü şef Rudolf Van Nunen Bocuse d’Or Türkiye’ye başkanlık edecek.
Omnivore İstanbul ile dinamik ve yenilikçi mutfak anlayışı değer kazanıyor
‘Mutfakta Yaratıcılık Festivali’ olan dünyaca ünlü Omnivore, yeni sürprizleri, uluslararası şefler ve sektörde fark oluşturan Türk meslektaşlarının katılımıyla dördüncü kez Sirha İstanbul’da olacak.
Sirha İstanbul; Lyon haricinde Cenevre, Budapeşte, Rio de Janeiro ve Meksika’da da düzenlenmekte ve bu sayede uluslararası sektörel bir ağ oluşturmaktadır.
Sirha İstanbul, kendi alanında bir dünya devi olan GL events Exhibitions ve Türkiye’deki ofisi GL events Fuarcılık işbirliğiyle düzenleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.