Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sinop’ta bağımlılık ile mücadele toplantısı

Sinop Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır’ın başkanlığında “Bağımlılık ile Mücadele Teknik Çalışma Grupları Toplantısı” gerçekleştirildi.Sinop Valiliği Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya resmi kurum temsilcileri katılırken,...

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2018 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2018 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sinop’ta bağımlılık ile mücadele toplantısı

Sinop Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır’ın başkanlığında “Bağımlılık ile Mücadele Teknik Çalışma Grupları Toplantısı” gerçekleştirildi.

Sinop Valiliği Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya resmi kurum temsilcileri katılırken, toplantıda Sinop İl Jandarma Komutanlığı ve Sinop İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından bağımlılıkla mücadele konusunda ilde yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Uyuşturucu tehdidinin ülkede son zamanlarda en büyük tehditlerden bir tanesi olduğu ifade edilirken, uyuşturucunun toplum psikolojisi ve milli ekonomiye büyük zararlar verdiği belirtildi. Uyuşturucu ticaretinin ilde diğer illere göre yoğun olmadığı ifade edilirken, bu ticareti yapmaya çalışan ve torbacı olarak tabir edilen kişilere yönelik operasyonların da titizlikle sürdürüldüğü söylendi. Uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında ilde yetkili kurumlar tarafından etkin bir mücadele çalışması sürdürülürken, vatandaşların da bu konuda karşılaştıkları olaylarda yetkili kurumlara bilgi vermeleri istendi.

Bağımlılık ile Mücadele Toplantısı’nın her ay yapılacağı öğrenilirken; “Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kuruluna bağlı olarak çalışacak olan teknik çalışma grupları bu kapsamda uyuşturucu ile mücadele, alkol bağımlılığı ile mücadele, tütün bağımlılığı ile mücadele, davranışsal yani teknoloji-kumar bağımlılığıyla mücadele ve bağımlılık ile mücadele iletişim teknik çalışma grupları olmak üzere her ay toplanarak çalışmalarını sürdürecek” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.