Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sınırdaki Askerleri Şaşırtan Jest

Ordu’nun Fatsa ilçesinde belediye personelleri Suriye sınırında canları pahasına vatanı korumaya çalışan askerlere moral vermek amaçlı kendi aralarında para toplayarak 8 tepsi su böreği, 2 tepsi tatlı ve bir miktar da kavrulmuş fındık...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’nun Fatsa ilçesinde belediye personelleri Suriye sınırında canları pahasına vatanı korumaya çalışan askerlere moral vermek amaçlı kendi aralarında para toplayarak 8 tepsi su böreği, 2 tepsi tatlı ve bir miktar da kavrulmuş fındık gönderdiler.
Kargo yetkilisinden kendilerine gelen koliyi teslim alan askerler duygularını gizleyemediler ve memnuniyetlerini ifade ettiler.
Fatsa Belediyesi personellerinin kendi aralarında para toplayarak aldıkları 8 tepsi su böreği, 2 tepsi tatlı ve bir miktar da kavrulmuş fındığı bir koli ile kargo şirketi aracılığı ile Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan Fatsalı komutan Ercan Yıldızlı’nın görev yaptığı jandarma karakoluna gönderdiler.
Koliyi teslim alan asker şaşkınlıklarını ve mutluluklarını gizleyemediler. Fatsa Belediyesi personelleri koli içerisine, “Bütün asker kardeşlerimize Fatsa’dan saygı ve sevgilerle, Afiyet olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hepinizi seviyoruz” şeklinde bir not yazdılar.
ÇİÇEKLE KARŞILIK VERDİLER
Askerler teslim aldıkları koli ile birlikte videolarını çekerek sosyal medya üzerinden Fatsa Belediyesi Özel kalem Müdürü Mesut Ergün aracılığı ile teşekkürlerini ifade ettiler ve çok duygulandıklarını söylediler.
Askerler bir dahaki sefere de baklava göndermelerini rica ettiler. Fatsalı uzman çavuş Ercan Yıldızlı da Fatsa Belediyesi personellerinin bu jestine karşılık bir buket çiçek içerisine, “Hayırlı Ramazanlar. Bizleri böylesine mübarek günlerde sevincimize sevinç, neşemize neşe kattığınız için sizlere şahsım ve askerlerim adına ne kadar teşekkür etsem azdır. Elinize kesenize, yüreğinize gönlünüze sağlık. İyi ki varsınız. Allah hepinizden razı olsun. İyi çalışmalar” şeklinde not yazarak Fatsa Belediyesi’ne gönderdi.
“MORAL OLSUN İSTEDİK”
Fatsa Belediyesi Özel kalem Müdürü Mesut Ergün ise yaptığı açıklamada, “Şu anda zor şartlar altından görev yapan Mehmetçiklerimize mübarek Ramazan ayında Allah yar ve yardımcıları olsun diyoruz. Çok zor şartlar altında görev yapıyorlar. Bizim gönderdiğimiz yiyecekler askerlerimize ulaşmış onlarda bize jest olarak çiçek göndermişler. Bu tip davranışların diğer kurumlara da örnek olmasını diliyorum. Doğu ve Güney Doğu’da şuanda yoğun bir şekilde terörle mücadele var. Askerlerimiz şuanda yoğun bir çalışma içerisindeler. Bizlerde moral ve motivasyon olsun diye kendilerine bir miktar ikram gönderdik. Tüm askerlerimize afiyet olsun” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.