Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sınırda DAEŞ kontrolündeki Baragat ve Kefergan köylerine top atışları yoğunlaştı

Suriye’nin Çobanbey kasabasına bağlı DAEŞ kontrolündeki Baragat ve Kefergan köyleri, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından fırtına obüsleri ve ÇNRA ile yoğun ateş altına alındı.Fırat Kalkanı Harekatının 45’inci gününde, TSK...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriye’nin Çobanbey kasabasına bağlı DAEŞ kontrolündeki Baragat ve Kefergan köyleri, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından fırtına obüsleri ve ÇNRA ile yoğun ateş altına alındı.
Fırat Kalkanı Harekatının 45’inci gününde, TSK destekli Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) birlikleri DAEŞ kontrolündeki Baragat ve Kefergan köyünü kontrol altına almak için şiddetli çatışmaya girdi. Kilis’ten duyulan atış sesleri ve fırtına obüsleri ile ÇNRA atışları yoğunlaştı.
TSK’dan yapılan açıklamada, "Azaz-Rai sektöründe, muhalif unsurlardan oluşan Özel Görev Kuvvet Grubunca, karadan ve havadan sağlanan yoğun ateş desteği ile Rai Güneybatısında yer alan Aktarin meskûn bölgesinde büyük ölçüde kontrol sağlamıştır. Yer yer DAEŞ unsurları ile temas, düşük yoğunluklu çatışma ve mayın/EYP temizliği faaliyetleri sürdürülmektedir" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.