Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sınır kenti Kilis’te Demokrasi ve Şehitler Mitingi sona erdi

Demokrasi ve Şehitler Mitingi İstanbul Yenikapı ile beraber tüm yurtta olduğu gibi Suriye sınırındaki kenti Kilis’te de aynı anda sona erdi.Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) askeri darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 22:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 22:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sınır kenti Kilis’te Demokrasi ve Şehitler Mitingi sona erdi
Demokrasi ve Şehitler Mitingi İstanbul Yenikapı ile beraber tüm yurtta olduğu gibi Suriye sınırındaki kenti Kilis’te de aynı anda sona erdi.
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) askeri darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetleri, İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi Kilis’te de aynı anda gerçekleştirildi. Suriyelilerin 30 metrelik dev Türk bayrağı taşımaları dikkat çekti.
Kilisliler, demokrasi nöbetinin 24. gününde de Cumhuriyet Meydanını doldurdu. Türk bayraklarını ellerine alan Kilisliler, Türk bayrakları sallayarak Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ekranlardan izlediler.
Meydandaki programa Kilis Valisi İsmail Çataklı, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, AK Parti Kilis milletvekilleri Reşit Polat, Mustafa Hilmi Dülger, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir ile protokol üyeleri vatandaşlar ile katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.