Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sincan Ceza İnfaz Kurumu’nda tahliyeler başladı

Sincan Ceza İnfaz Kurumu’ndan tahliye edilen hükümlüler aileleri tarafından sevinçle karşılandı.Resmi Gazete’de yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname kapsamında tahliye edilen hükümlüler Sincan Ceza İnfaz Kurumu’ndan çıkmaya başladı....

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sincan Ceza İnfaz Kurumu’ndan tahliye edilen hükümlüler aileleri tarafından sevinçle karşılandı.
Resmi Gazete’de yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname kapsamında tahliye edilen hükümlüler Sincan Ceza İnfaz Kurumu’ndan çıkmaya başladı. Ailelerin cezaevi önündeki bekleyişleri sabahın erken saatlerde başlamıştı. Hükümlü yakınları tahliyelerin başlaması ile büyük sevinç yaşadı. Sevinçlerini aileleriyle paylaşan hükümlüler, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek devamının gelmesini temenni ettiklerini söyledi.
Kanun kapsamında tahliye edilen ilk gruptan olan Önder Görgülü tahliye olduğundan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, “5 seneden beridir hapishanede yatıyordum. Allah büyüklerimizden razı olsun. Tahliyeme 1 buçuk sene vardı. Özgürlüğümüze kavuştuk, çok şükür çocuklarımıza kavuştuk. En çok çocuklarımı özledim. Arkadaşlarımı da Allah en tez zamanda kurtarsın inşallah” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.