Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şimşirgil’den millî birlik vurgusu

Yıldırım Belediyesi’nin Prof Dr. Ahmet Şimşirgil’i ilçe sakinleriyle buluşturduğu söyleşide, Zeytin Dalı operasyonu ve yansımaları konuşuldu.Yıldırım’da yürütülen kültürel dönüşümü kahvehanelere kütüphane köşesi oluşturarak...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2018 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2018 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şimşirgil’den millî birlik vurgusu

Yıldırım Belediyesi’nin Prof Dr. Ahmet Şimşirgil’i ilçe sakinleriyle buluşturduğu söyleşide, Zeytin Dalı operasyonu ve yansımaları konuşuldu.

Yıldırım’da yürütülen kültürel dönüşümü kahvehanelere kütüphane köşesi oluşturarak sürdüren Yıldırım Belediyesi, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil’i Yıldırımlılarla buluşturmaya devam ediyor. Şirinevler Mahallesi Yeşilçay Kıraathanesi’nde düzenlenen programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Türkiye’nin bir savaş içerisinde olduğunu ve bugünkü savaşı anlayabilmek için tarihi iyi bilmek gerektiğini belirten Prof. Dr. Şimşirgil, "Afrin’de savaşanları babamız bilelim. Türkiye büyüyor, kendi silahını yapıyor. Yüzde 80 kendi silahlarıyla çarpışıyor. Şimdi insansız tank yapmayı düşünüyoruz. Geldiğimiz noktaları iyi bilelim. Bunlar bizim hayâl edemeyeceğimiz noktalardı. Bunu 15 sene önce düşünemezdik. Son 10 senedeki gelişmeleri hayâl bile edemezsiniz, fakat bunları destan gibi okursunuz. Onun için herşeyin farkında olalım. Cenab-ı Hak birliğimizi, muhabbetimizi daim eylesin. Milletimizi ve devletimizi muzaffer kılsın” ifadelerini kullandı.

Şimşirgil, kahvehanelere kütüphane köşesi oluşturan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve ekibine teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.