Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sime-sen, Taksim Cumhuriyet Anıtı’na Çelenk Bıraktı

Sivil Memurlar Sendikası (Sime-Sen) üyeleri, Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bırakarak 1 Mayıs’ta hayatını kaybedenleri andı.Sime-Sen, 1 Mayıs’ta hayatını kaybedenleri anarak Kazancı Yokuşu’nda bulunan anıta karanfil bıraktı. Grup...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivil Memurlar Sendikası (Sime-Sen) üyeleri, Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bırakarak 1 Mayıs’ta hayatını kaybedenleri andı.
Sime-Sen, 1 Mayıs’ta hayatını kaybedenleri anarak Kazancı Yokuşu’nda bulunan anıta karanfil bıraktı. Grup burada İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra Taksim Cumhuriyet Anıtı’na yürüdü. Sime-Sen Şube Başkanı Mustafa Çelik ve beraberindekiler anıta çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. Grup daha sonra İstiklal Marşı’nı okuyarak açıklama yaptı.
Sime-Sen Şube Başkanı Mustafa Çelik, “1 Mayıs’ı buruk bir şekilde kutluyoruz. Ankara’da meydana gelen saldırıda hayatını kaybeden 28 vatandaşımız ve bunların içindeki 15 sivil memur arkadaşımızın şehit olması, bu vesileyle bütün şehitlerimizi anıyoruz. Sivil memurlar her türlü asker kişilerle birlikte yürüttüğümüz görevlerin zorluklarını paylaşıyoruz. Hatta birlikte şehit oluyoruz” dedi.
Grup, basın açıklamasının ardından alandan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.