Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Simav’da ’tohum üretimi’ toplantısı

Kütahya’nın Simav ilçesinde, tohum üreticiliği hususunda önemli bir adım atıldığı belirtildi.Simav Belediye Başkanlığı koordinesinde yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Çitgöl Beldesi Belediye Başkanı Yüksel Ünal,...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Simav’da ’tohum üretimi’ toplantısı

Kütahya’nın Simav ilçesinde, tohum üreticiliği hususunda önemli bir adım atıldığı belirtildi.

Simav Belediye Başkanlığı koordinesinde yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Çitgöl Beldesi Belediye Başkanı Yüksel Ünal, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Murat Tokdemir, 4 Eylül Eynal Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hakan Öztürk, AK Parti Simav İlçe Başkanı Adil Biçer, Belediye Meclis üyeleri, Yüksel Tohum Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yüksel katıldı.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Simav’da tohum üretiminin yapılmasının önemli bir adım olacağını ifade etti. Özkan, “Belediyemize yapılan sebze ve meyve tohumu üretimi başvurularını değerlendiriyoruz. Bizden talep edilen 200 dekar alanın belirlenmesi çalışmalarını başlattık. Meclis üyelerimiz ve teknik personelimiz, sebze ve meyve tohumu üretimi ile ilgili raporlarını hazırlıyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile işbirliği yaparak, bu önemli adımı atacağız” dedi. (MEİ-EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.