Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Simav’da Kültür Evi’nin temeli atıldı

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Belediye Fen İşleri ve İmar İşleri Müdürlüğü’nün projesi olan ’Kültür Evi’nin temeli atıldı. İhale bedeli 3 milyon 690 bin lira olan Kültür Evi’nin 20 Ekim 2018 tarihinde tamamlanacağı belirtiliyor.Simav...

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Simav’da Kültür Evi’nin temeli atıldı

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Belediye Fen İşleri ve İmar İşleri Müdürlüğü’nün projesi olan ’Kültür Evi’nin temeli atıldı. İhale bedeli 3 milyon 690 bin lira olan Kültür Evi’nin 20 Ekim 2018 tarihinde tamamlanacağı belirtiliyor.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Simav’ın kültür ve sanat hayatına katkı sağlayacak, sosyal hayatını geliştirecek bir eserin temelinin atıldığını belirtti. Özkan, “Simav’ın gelişmesi anlamında ciddi yatırımlar yapıyoruz, ancak insan odaklı hizmetlerin verileceği fiziksel mekanların faaliyete geçmesi ilçemiz için çok önemlidir. Tiyatro salonu, okuma ve sergi salonu, idari birimler ve çok amaçlı salonun bulunacağı bu tür hizmet alanlarının yapılması, eğitim ve kültür alanında daha iyi noktalara gelmemize imkan sağlayacaktır” dedi. (MEİ-EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.