Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silopi’deki Terör Saldısının Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde, 4 kişinin hayatını kaybettiği, 5’i polis, 19 kişinin yaralandığı terör saldırısında çok sayıda ev, işyeri ve araç da zarar gördü.Şırnak’ın Silopi ilçesinde dün akşam saatlerinde PKK’lı teröristlerin...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak’ın Silopi ilçesinde, 4 kişinin hayatını kaybettiği, 5’i polis, 19 kişinin yaralandığı terör saldırısında çok sayıda ev, işyeri ve araç da zarar gördü.
Şırnak’ın Silopi ilçesinde dün akşam saatlerinde PKK’lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı polis servis aracının geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu 1’i çocuk, 4 kişi hayatını kaybetmiş, 5’i polis, 19 kişi de yaralanmıştı. Patlamanın şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı. Patlamada, olayın yaşandığı Yenişehir Mahallesi 10. Cadde ile çevresindeki çok sayıda ev, işyeri ve araçta hasar oluştuğu görüldü.
Öte yandan, patlamada hayatını kaybeden Halime Birlik (4), İsa Torlak (68), Ekrem Birlik (52) ile Davut Yoksul’un cenazeleri yapılacak olan otopsinin ardından ailelerine teslim edilecek. Olayda yaralanan kişilerin tedavileri ise devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.