Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silivrililer gemilerle Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne gidiyor

Yenikapı’da yapılacak Demokrasi ve Şehitler Mitingi için Silivri’den tekneler kaldırıldı. Yenikapı’ya doğru yola çıkan vatandaşları Belediye Başkanı ve siyasi parti temsilcileri uğurlamak için limana geldi.Yenikapı’da Cumhurbaşkanlığı...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yenikapı’da yapılacak Demokrasi ve Şehitler Mitingi için Silivri’den tekneler kaldırıldı. Yenikapı’ya doğru yola çıkan vatandaşları Belediye Başkanı ve siyasi parti temsilcileri uğurlamak için limana geldi.
Yenikapı’da Cumhurbaşkanlığı himayesinde bugün saat 17.00’de yapılacak olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi için Silivri’den hem denizyolu hem de karayolu ile ulaşım sağlandı. Silivri Limanı’ndan üç, Selimpaşa Limanı’ndan bir gemi saat 13.00’te Yenikapı’ya doğru yola çıktı. Polis kontrol noktasından üst aramalarından geçerek gemilere alınan vatandaşlar, yoğun güvenlik önlemleri altında Yenikapı’ya doğru yola çıktı.
Vatandaşların gemilere alındığı dakikalarda ise Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Yalçın ve yönetimi, Ülkü Ocakları Silivri Başkanı Erhan Özkök ve yönetimi de vatandaşları uğurlamak için alana geldi.
Limandan hareket eden üç geminin ardından karayolunu kullanmak isteyen vatandaşlar otobüslerle Yenikapı’ya doğru yola çıkmaya devam ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.