Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silivrili Sanayiciler: “Devletimizin Yanındayız”

AK Parti ve MHP Silivri İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) yöneticileri, birlik ve beraberlik mesajları verdi. SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, her zaman devletin yanında olduklarını belirterek,...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti ve MHP Silivri İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) yöneticileri, birlik ve beraberlik mesajları verdi. SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, her zaman devletin yanında olduklarını belirterek, "Bu ülkenin halkı tarafından seçilmişlerin ancak halk tarafından düşürülebileceğini düşünüyoruz. Biz bu ülkenin tüm insanları kardeşçe, birbiriyle anlaşmak, birbirini sevme olasılığı ile bir araya gelmiş bir milletiz ve büyük bir devletiz" dedi.
SİAD yöneticileri, AK Parti ve MHP Silivri İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. Her Salı günü rutin toplantılarına devam eden SİAD yöneticileri, toplantının ardından ilk olarak AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve yönetim kurlu üyeleri tarafından karşılanan SİAD üyeleri, milli birlik ve beraberliği göstermek amacıyla biraraya geldiklerini, TBMM’nin çatısı altında olup da ülkesinin bütünlüğü için çalışan tüm siyasi partilere aynı mesafede olduklarını belirttiler.
“DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ”
SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, ziyaret amaçlarının herhangi bir talep olmadığını belirterek, “Büyük bir devletin insanları olarak devletimizin yanında olduğumuzu göstermek için buradayız. SİAD olarak hem Silivri’ye örnek olan hem de Türkiye’ye örnek olan bir dayanışma içerisindeyiz. Bizim burada olmamızın en önemli sebebi seçilmiş Cumhurbaşkanımız olsun, Başbakanımız, hükumetimiz, siyasilerimiz olsun, onların yanında olduğumuzu göstermek, bu ülkenin bir bütün olduğunu göstermek istiyoruz. Bu ülkenin halkı tarafından seçilmişlerin ancak halk tarafından düşürülebileceğini düşünüyoruz. Biz bu ülkenin tüm insanları kardeşçe, birbiriyle anlaşmak, birbirini sevme olasılığı ile bir araya gelmiş bir milletiz ve büyük bir devletiz. Bu büyük devlet eğer bir başka devlet içerisinde bu kaos, bu kargaşa olsa belki dayanamaz yıkılır ama biz çok şükür ki binlerce yıldır ayaktayız" dedi.
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Allah tüm sağduyulu vatandaşlarımızı, sanayicilerimizi ve iş adamlarımızı ülkemizin başından hiçbir zaman eksik etmesin. Böyle anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiğiniz için hele hele böyle ihtiyaç duyulan bir anda yakınlaşma örneği sergilediğiniz için hepinize teşekkür ederim" dedi.
SİAD YÖNETİCİLERİ MHP İLÇE BAŞKANLIĞI’NI DA ZİYARET ETTİ
SİAD yöneticilerinin ikinci ziyareti MHP Silivri İlçe Başkanlığı’na oldu. SİAD heyeti, Başkan Şenoğlu Türkyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandılar. SİAD Başkanı Kocabaş burada yaptığı konuşmada, “Bizde en önemli şeylerden bir tanesi de sizin gibi böyle milletine, ülkesine çok değer veren ve değer katan insanların bizlerin güvencesidir” dedi.
MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, SİAD üyelerine teşekkür ederek, “Burası bizim son vatanımız. Ama iki yılda 2 milyon kilometrekare toprak alanı kaybettiğimizi bilen bir ailenin torunuyum. Onun için çok mücadele etmemiz lazım" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.