Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silivri’de şehit Emre Sarıtaş anısına Teakwondo Turnuvası düzenlendi

Geçtiğimiz yıl Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı hainler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Emre Sarıtaş anısına düzenlenen Teakwondo Turnuvası İstanbul ve Trakya spor kulüplerinin katılımıyla Silivri’de...

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2016 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Geçtiğimiz yıl Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı hainler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Emre Sarıtaş anısına düzenlenen Teakwondo Turnuvası İstanbul ve Trakya spor kulüplerinin katılımıyla Silivri’de gerçekleştirildi.
Silivri Taekwondo Kulübü, Silivri Belediyesi ve Silivri Kaymakamlığınca düzenlenen turnuvaya İstanbul ve Trakya’da bulunan spor kulüpleri yaklaşık 400 sporcu ile katılım gösterdi. Alibeyspor Kulübü Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen 1’inci Silivri Taekwondo Turnuvasına Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Şehit Uzman Çavuş Emre Sarıtaş’ın ailesi, Taekwondo Federasyonu yetkilileri, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek yöneticileri, sporcu yakınları ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Turnuvada, çeşitli kategorilerde karşılaşan sporculara madalyaları protokol üyelerince takdim edildi.
Silivri Taekwondo Kulübü Antrenörü Cem Soydaş "Amacımız sokaklardan çocukları toplayıp okullara taekwondoyu yaymak. Hedeflerimize de tek tek ulaşmaya başladık. Amacımız Silivri’de böyle bir turnuva yapmak. Rahmetli şehidimiz Emre Sarıtaş’ın adına düzenlediğimiz turnuvada bizlere desteğini esirgemeyen tüm kurumlara teşekkür ederim. İnşallah bundan sonraki yıllarda da devam ettirmeyi hedefliyoruz. Bizi bugün yalnız bırakmayan tüm protokol üyeleri, spor kulüpleri ve sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Şehit Uzman Çavuş Emre Sarıtaş’ın babası İsmail Sarıtaş da "Şehidimizin adına düzenlenen bu turnuvadan dolayı emeği geçenlere aracı olanlara teşekkür ederim. Her yıl adının yaşatılacak olması bizleri mutlu ediyor" şeklinde konuştu.
"Gerekirse hepimizin ’Emre’ olacağımızın örneklerini görmekteyiz"
Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu da "Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bizler yeter ki isteyelim, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Yeter ki isteyelim yeter ki bir olalım birlik olalım aşamayacağımız hiçbir sorun olmadığını görüyoruz. Bu ülkede hiçbir şekilde ezan sesimizin dinmeyeceğini bayrağımızın inmeyeceğini gerekirse hepimizin ’Emre’ olacağımızı gerekirse vatan uğruna şehit olacağımızı örneklerini görmekteyiz. Çünkü çocuklarımız gerçekten bilinçli, sorumluluk sahibi, onlara bu eğitimleri veren hocalarımızı gönülden kutluyorum. Turnuvaya katılım gösteren tüm spor kulüplerini burada ağırlamaktan son derece memnun olduğumu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.
Protokol konuşmalarının ardından müsabakalarda dereceye giren sporculara madalya, spora ve sporcuya katkı sunanlara da plaket takdim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.