Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silifke’ye şehit ateşi düştü

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Silifkeli Er Barbaros Yılmaz’ın baba ocağına ateş düştü.Alınan bilgilere göre, Hakkari’inin Çukurca ilçesi Hisar Dağı bölgesinde askeri birliklere...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2016 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2016 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Silifkeli Er Barbaros Yılmaz’ın baba ocağına ateş düştü.
Alınan bilgilere göre, Hakkari’inin Çukurca ilçesi Hisar Dağı bölgesinde askeri birliklere PKK’lı teröristlerce havan atışı yapıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 3 asker şehit olurken, biri ağır 5 asker ise yaralandı. Şehit düşen Er Barbaros Yılmaz’ın şahadet haberini ailesine Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ve Garnizon Komutanı Üsteğmen Veli Canlı verdi.
Terhisine 95 gün kala şehit düşen Er Barbaros Yılmaz’ın babasının astsubay olduğu, anne ve babasının yıllar önce vefat ettiği için dedesi ve babaannesinin büyüttüğü belirtildi. Yılmaz’ın, dedesi ve babaannesinin vefatından sonra halası Ayşe Songül Yörük’ün yanında kaldığı ve onların yanından askere gittiği öğrenildi.
Şehidin, Şaban Burak Yılmaz isminde bir erkek kardeşinin olduğu ve onun da Mersin’in Erdemli ilçesindeki halasının yanında olduğu belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.