Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silahlı saldırıda yaralanan Bülent Tezcan, Ankara’ya nakledildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, uğradığı silahlı saldırı sonrası 4 gündür devam eden tedavisinin ardından Ankara’ya nakledildi.Aydın’ın Efeler ilçesinde 29 Ekim akşamı meydana gelen olayda; CHP Genel...

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2016 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, uğradığı silahlı saldırı sonrası 4 gündür devam eden tedavisinin ardından Ankara’ya nakledildi.
Aydın’ın Efeler ilçesinde 29 Ekim akşamı meydana gelen olayda; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, bir grup partiliyle birlikte yemek yediği sırada aynı restoranda bulunan Alparslan Sargın ile bir süre sözlü tartışma yaşamış ve Sargın daha sonra silahla Tezcan’a bir el ateş ederek sağ baldırından yaralamıştı.
4 gündür Adnan Menderes Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, bugün öğle saatlerinde kendisi için özel olarak hazırlanan ambulansla önce İzmir’e ardından da hava yoluyla Ankara’ya nakledildi. Hastaneden çıkarken partililer ve diğer hasta yakınlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Tezcan, tedavi sürecinde kendisine destek olan ADÜ Rektörlüğü, hastane yönetimi ve personeli ile geçmiş olsun dileklerini iletenlere teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.