Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şike davasının savcısı Mehmet Berk açığa alındı

HYSK kararı ile Ocak ayında Bakırköy Cumhuriyet Savcılığından Balıkesir Cumhuriyet Savcılığına atanan ve spor camiasında şike davasının savcısı olarak tanınan Mehmet Berk, açığa alındı.2011 yılında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HYSK kararı ile Ocak ayında Bakırköy Cumhuriyet Savcılığından Balıkesir Cumhuriyet Savcılığına atanan ve spor camiasında şike davasının savcısı olarak tanınan Mehmet Berk, açığa alındı.
2011 yılında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında yürütülen, Türk futbolunun şike davasında operasyonları başlatan ve şike davasının savcısı olarak tanınan Savcı Mehmet Berk, açığa alındı. Başta Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve spor camiasının bir çok ünlü isminin yargılandığı davanın savcılığını yapan Mehmet Berk, HSYK kararı ile Bakırköy Savcılığından Balıkesir Cumhuriyet Savcılığına atanmıştı. 15 Temmuz’da darbe teşebbüsü olaylarının ardından HSYK tarafından açığa alınan 2 bin 745 hakim ve savcıdan birisi de Mehmet Berk oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.