Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siirt’te Sıcaklıklar 42 Dereceyi Buldu

Siirt’te hava sıcaklığı etkisini artırdı. Termometrelerin 42 dereciyi gösterdiği kent merkezi, öğle saatlerinde boşalarak adeta hayalet kente dönüştü.Sıcaklıkların yoğun olduğu öğle sıcağında vatandaşlar evlerinden çıkmamaya...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt’te hava sıcaklığı etkisini artırdı. Termometrelerin 42 dereciyi gösterdiği kent merkezi, öğle saatlerinde boşalarak adeta hayalet kente dönüştü.
Sıcaklıkların yoğun olduğu öğle sıcağında vatandaşlar evlerinden çıkmamaya özen gösterirken, bazı vatandaşlar da park ve bahçelerde uzanarak iftar vaktini bekledi. Sıcaklardan bunalan çocuklar ise Tan Bulvarı’ndaki Atatürk Anıtı fıskiyesinin altında serinlemeye çalıştı. Çocuklar ayrıca Algül Mahallesi Şeyh Musa Caddesi’ne çıkan Babudarp Camii bahçesinde bulunan süs havuzuna akın etti. Çocukların yanı sıra yetişkinler de cami bahçesinde yer alan ve yerin altından gelen soğuk suya ayaklarını daldırarak serinlemeye çalıştı.
Serinlemek için caminin süs havuzuna geldiğini belirten Ayhan Eren, Ramazan ayında sıcakların artmasının kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi. Eren, "Bu süs havuzu çok soğuk. Ramazan ayında sıcakların en yoğun olduğu günlerden biridir. Yer altından gelen bu su çok soğuk olduğu için vatandaşlar bu havuzda serinledikten sonda daha sonra bu camide dinlenerek iftar vaktini bekliyor" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.