Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siirt’te maden ocağındaki heyelan

Siirt’in Şirvan ilçesi Maden köyünde dün akşam meydana gelen heyelanda göçük altında kalan 16 işçiden toprak altında kalanlara ulaşılması için çalışmalar sürürken, bölgede sık sık küçük göçükle yaşanıyor.Maden köyünde...

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2016 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2016 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt’in Şirvan ilçesi Maden köyünde dün akşam meydana gelen heyelanda göçük altında kalan 16 işçiden toprak altında kalanlara ulaşılması için çalışmalar sürürken, bölgede sık sık küçük göçükle yaşanıyor.
Maden köyünde heyelan nedeniyle meydana gelen göçüğün ardından başlatılan çalışmalarda şu ana kadar 4 işçinin cesedine ulaşılırken, 12 işçinin bulunması için ise arama çalışmaları sürdürülüyor. Enkazdan çıkarılan Murat Ant, Reşit Can ve İsmail Tekin’in cenazeleri otopsi yapılmak üzere Siirt Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, diğer işçiler Savaş Kızılkan, Kerem Arat, İbrahim Kılınç, Kasim Tari, Şefik Tuncer, Sedat Bulut, Abdurrahman Sönmezsoy, Halil Başer, Mahmut Batumak, Bedrettin Caylı, Nusret Beyazalma, Yavuz Yıldız, İsmail Tekin, Abdulbaki Aydın’ın çıkarılması için çalışmalar sürüyor.
Bölgede zaman zaman küçük göçükler yaşanıyor
Bölgedeki maden ocağında zaman zaman küçük çaplı göçüklerin de yaşandığı belirtildi. Ölü ve yaralının olmadığı son göçüğün ise 22 Temmuz tarihinde meydana geldiği ve maden ocağındaki iş makineleri ile toprağın düzeltilerek çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.