Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siirt’te karne heyecanı

Siirt’te, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini geride bırakan öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Siirt Valisi Ali Fuat Atik, katıldığı törenle öğrencilerine karnelerini dağıttı.Eğitim ve öğretim yılı sömestr tatiline...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt’te karne heyecanı

Siirt’te, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini geride bırakan öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Siirt Valisi Ali Fuat Atik, katıldığı törenle öğrencilerine karnelerini dağıttı.

Eğitim ve öğretim yılı sömestr tatiline girilmesi Merkez Barış Mahallesi 75. Yıl İlkokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene, Vali Ali Fuat Atik, Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Öğretmenlerle bir süre görüşen Vali Atik, sınıfları gezerek, öğrencilere karnelerini dağıttı, daha sonra beraberinde getirdiği kitap ve çeşitli hediyeleri öğrencilere dağıttı.

Karne dağıtımı sonrası açıklamalarda bulunan Vali Atik, yarıyıl tatili öncesi büyük fedakârlık gösteren öğretmenlere teşekkür ederek, "İlimizde 4 bin 700 öğretmenimiz, 93 bin 500 öğrencimiz ile yarıyıl tatiline girmiş bulunuyoruz. Yarıyıl tatilini öğrencilerimiz iyi değerlendirmeli hem dinlenmeli hem de kitap okumayı ihmal etmemelidir" dedi.

Tören sonunda, öğrencilerin isteğini kırmayan Vali Atik, kendileri ile fotoğraf çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.