Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siirt’te kar yağışı nedeni ile kapanan grup köy yolları ulaşıma açıldı

Siirt’in Pervari ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan grup köy yolları, İl Özel İdare ekiplerinin çalışmalarıyla tekrar ulaşıma açıldı.Nisan ortasında etkili olan kar yağışı nedeniyle Pervari’nin Geçittepe,...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2019 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2019 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt’te kar yağışı nedeni ile kapanan grup köy yolları ulaşıma açıldı

Siirt’in Pervari ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan grup köy yolları, İl Özel İdare ekiplerinin çalışmalarıyla tekrar ulaşıma açıldı.

Nisan ortasında etkili olan kar yağışı nedeniyle Pervari’nin Geçittepe, Kocaçavuş, Gökbudak, Düğüncüler, Ormancık, Kışlacık, Hacıyusuf, Yapraktepe, Bent, Söğütönü, Keskin, Karşıyaka, Güzelbağ, Doğan, Ilısu, İnceler, Karamık, Cemikıran, Belenoluk, Sarıyaprak, Karadayılar gurup köy yollarının ulaşıma açıldığını belirten İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, Nisan ortasında yağan kar yağışının kendilerini de şaşırttığını söyledi. Canpolat, "Karla mücadele ekiplerimiz özverili bir çalışma yürüterek yolları ulaşıma açtı. Tekrardan kapanan bazı köy yolları bulunmakta. Kapanan köy yollarının en kısa sürede açıp ulaşımı tekrardan sağlarız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.