Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siirtliler PKK terörünü kınamak için sokaklara döküldü

Siirt’te başlatılan "Huzur Nöbeti’ne katılan binlerce vatandaş, terör örgütü PKK’yı protesto etti.Siirt’te çeşitli sivil toplum örgütlerinin öncülük ettiği 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen ’Huzur Nöbeti’ne binlerce...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 22:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 22:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirtliler PKK terörünü kınamak için sokaklara döküldü
Siirt’te başlatılan "Huzur Nöbeti’ne katılan binlerce vatandaş, terör örgütü PKK’yı protesto etti.
Siirt’te çeşitli sivil toplum örgütlerinin öncülük ettiği 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen ’Huzur Nöbeti’ne binlerce vatandaş katıldı. Siirt İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve İl Müftüsü Faruk Arvas ve kalabalık vatandaşların katılımıyla düzenlenen program, Siirt İl Müftülüğü görevlisi Ramazan Toprak tarafından Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Alanda toplanan vatandaşlar, "Kahrolsun PKK, kahrolsun FETÖ", "Şehitler ölmez vatan bölünmez, vatan canım sana feda" sloganları attı. Türk bayrakları açan kalabalık Cumhurbaşkanı Erdoğan için de ’Dik dur eğilme bu vatan seninle" mesajları verdi.
Demokrasi nöbetlerinden sonra terör örgütü PKK’ya tepki göstermek amacıyla "Huzur Nöbeti" başlatan STK’lar eylemlerini sabaha kadar sürdürme kararı aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.