Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şiddetli rüzgar binaların çatılarını uçurdu

Afyonkarahisar’da şiddetli esen rüzgar bazı binaların çatılarının uçmasına neden oldu. Çatılardan kopan parçaların yere düştüğü anda çevrenin boş olması ise olası bir faciayı önledi.Edinilen bilgilere göre, kentte sabah saatlerinden...

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2016 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2016 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’da şiddetli esen rüzgar bazı binaların çatılarının uçmasına neden oldu. Çatılardan kopan parçaların yere düştüğü anda çevrenin boş olması ise olası bir faciayı önledi.
Edinilen bilgilere göre, kentte sabah saatlerinden itibaren yer yer saatteki hızı 50 kilometreye kadar çıkan şiddetli rüzgardan dolayı Dörtyol Mahallesi’nde bir binanın çatısı uçtu. Çatıdan kopan bazı parçalar ile birlikte kiremitlerin binanın giriş kapısı önüne düştüğü belirtildi. Olay anında çevrenin boş olması ise olası bir faciayı önledi. Adliye ve emniyet mensuplarının yoğunlukta olduğu site içerisindeki binanın çatısından aşağı düşen parçalar temizlik görevlileri tarafından kaldırıldı.
Öte yandan, Meteoroloji Afyonkarahisar 5. Bölge Müdürlüğü yetkilerinden alınan bilgilerde, yarın sabaha kadar devam edecek şiddetli rüzgara karşı vatandaşların dikkatli olmaları istendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.