Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şiddet Mağduru Kadınlar Samsun’da Değişime Uğruyor

Şiddet mağduru kadınlar, sunuculuğunu Deniz AKkaya’nın yaptığı program kanalıyla Samsun’da özel bir hastanede estetik operasyonuyla özgüvenlirini tekrar kazanıyorlar.Manken, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya, belli nedenlerle çocukken tacize...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2015 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2015 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şiddet mağduru kadınlar, sunuculuğunu Deniz AKkaya’nın yaptığı program kanalıyla Samsun’da özel bir hastanede estetik operasyonuyla özgüvenlirini tekrar kazanıyorlar.
Manken, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya, belli nedenlerle çocukken tacize uğramış, su istimal edilmiş kadınların ya da evlilik döneminde şiddete uğramış aynı zamanda aldatılan kadınların özgüvenlerini kaybetmiş ve tekrar kazanmaları için Beyaz TV’de Pazar günleri yayınlanan “Deniz Akkaya ile Yeniden Ben” adlı programın çekimleri Samsun’da yapılıyor. Program için belirlenen kadınlar da Özel FBM Tıp Merkezi’nde yapılan çekimlerde Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş’ın ellerine bırakılarak değişime uğruyorlar.
Programın ana sponsoru olduğunu ifade eden Doç. Dr. Hayati Akbaş, “Doktor Nihat beyle bu programda ekip arkadaşıyız. Bu programın amacı toplumda çeşitli nedenlerle fiziksel olarak kusurlu olan insanların, topluma adaptasyonda zorluk yaşayan insanların, bu fiziksel kusurları giderilerek toplumla ve kendi ile daha barışık bireyler olarak yaşamalarına katkı sunmaktır. Bu program içerisinde estetik ile ilgili kısımları biz burada hallediyoruz, diş ve çene ile ilgili kısımları da Diş ve Çene Cerrahi Uzmanı Nihat Tanfer burada halledecek. Bunlar olduktan sonra insanların kendi ve toplumla daha barışık hale karışmalarını sağlayan bir sosyal sorumluluk projesi gibi bu programı düşünüyoruz. Normalde estetik için vakalar Samsun’da diş ile ilgili vakalar da İstanbul’da yapılıyordu ama bugünkü programda her iki vaka da Samsun’da yapılacak” dedi.
Müdahale edecek hastalar hakkında bilgi veren Diş ve Çene Cerrahi Uzmanı Nihat Tanfer, “Hastalarımızda şuanda çok ciddi bir altyapı bozukluğu var. Alt çenesinde bütün dişlerini kaybetmiş, üst çenesinde eksik dişleri var ve hastalarımız beslenemiyor, yemek yiyemiyor ve çiğneyemiyor. Buna bağlı olarak yapılmış olan eski operasyonlarından kalan bir takım kemik programı var. Gerek biz çene cerrahisi olarak gerek kalçadan kemik alarak, gerekse başka yöntemlerle gerekli olan bütün cerrahi operasyonları bitirip sağlıklı bir şekilde yemek yemesini temin edeceğiz” diye konuştu.
DENİZ AKKAYA: "HEDEFLERİMİZE HIZLI ŞEKİLDE ULAŞTIK"
Samsun’a programının onuncu ve 11. bölümlerini çekmek için geldiklerini ifade eden Manken, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya, “Ulaşmak istediğimiz hedeflere son derece hızlı bir şekilde ulaştık. Çok hızlı sesimizi duyurduk. Ben başka kanalda da program yapıyorum ama bu işimiz sosyal sorumluluk projesi olduğu için kendini daha hızlı gösterdiğini düşünüyorum. Burada çok önemli bir iş yapılıyor. Buradaki asil görev doktorlarımız ve uzmanlarımız tarafından yapılıyor. Doktorlarımız giderek zor vakalar almaya başladılar” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Akkaya ve ekibi programlarının çekimleri için kameraların karşısına geçti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.