Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sıcaktan bunalan, Çeşme sahillerine koştu

9 günlük uzun bayram tatilini fırsat bilen ve sıcak havadan bunalan tatilciler, Çeşme’ye akın ettiler.Bayram öncesi hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstüne çıkmasıyla bunalan vatandaşlar, uzun bayram tatilini fırsat bilerek,...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sıcaktan bunalan, Çeşme sahillerine koştu
9 günlük uzun bayram tatilini fırsat bilen ve sıcak havadan bunalan tatilciler, Çeşme’ye akın ettiler.
Bayram öncesi hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstüne çıkmasıyla bunalan vatandaşlar, uzun bayram tatilini fırsat bilerek, kendilerini sahil beldelerine attılar.
Türkiye’nin en önemli turistik yörelerinden birisi olan Çeşme, insanları bunaltmayan esintisi, tertemiz denizi ve incecik kumuyla en çok tercih edilen tatil beldesi oldu.
Bayram tatilinin başlamasıyla ilçedeki turistik oteller ve butik oteller tamamen doldu. Çok sayıda yazlık evinde olduğu Çeşme’de nüfus yoğunluğu ise günübirlikçilerle birlikte 700 bini aştı.
Bayram öncesi bastıran sıcak havadan bunalan vatandaşlar, Çeşme’nin ünlü plajlarını doldurarak serinlemeye çalışırken, Çeşme’nin esintisini fırsat bilen sörf düşkünleri de Alaçatı’da sörf keyfi yapmayı tercih ettiler. Dünyaca ünlü Alaçatı Sörf Merkezi’ni dolduran yüzlerce sörf meraklısı, rüzgarın da uygun olması ile bayramda sörf keyfi yaşarken, plajlarda güneşlenen tatilcilere de görsel şölen yaşattılar.
Üç tarafı denizle çevrili Çeşme’nin plaj ve Beach Clup’ları günboyu tatilcileri ağırlarken, akşam serinliğinde ise gece geç saatlere kadar Çeşme ve Alaçatı sokakları doluluğunu koruyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.