Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sıcaktan bunalan Bursalılar yemeklerini derenin içinde yiyor

Aşırı sıcaklardan bunalan Bursalılar, Uludağ’ın eteklerindeki Saitabat Şelalesi’ndeki derenin içine kurulan masalarda hem yemeklerini yiyor, hem de serinliyor.Bursa’da hava sıcaklığının 38 dereceyi bulmasıyla vatandaşlar da serinlemek...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2017 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2017 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sıcaktan bunalan Bursalılar yemeklerini derenin içinde yiyor

Aşırı sıcaklardan bunalan Bursalılar, Uludağ’ın eteklerindeki Saitabat Şelalesi’ndeki derenin içine kurulan masalarda hem yemeklerini yiyor, hem de serinliyor.

Bursa’da hava sıcaklığının 38 dereceyi bulmasıyla vatandaşlar da serinlemek için çözümler aramaya başladı. Merkez Kestel ilçesinde bulunan Saitabat Şelalesi’ndeki işletmeler de derenin içine masa ve sandalye koyarak müşterilerine daha ferah ve keyifli bir ortam hazırladı.

Serinlemek için mesai bitiminde ya da hafta sonları aileleriyle beraber çay bahçelerini dolduran vatandaşlar bu sistemden oldukça memnun. Yabancı turistlerin de dikkatini çeken dere içerisindeki masaların büyük ilgi gördüğünü ifade eden işletmede çalışan Enver Görgün, sıcaktan bunalan vatandaşlara serin bir ortamda yemek yedirmek istediklerini, hafta sonu yoğunluk yaşandığını söyledi.

Kavurucu sıcakların Bursa’da perşembe gününe kadar sürmesi bekleniyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.