Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sıcak havayı gören denize koştu

Yurdun birçok bölümünde soğuk hava etkisini gösterirken Bodrum’da ise yazdan kalma günler yaşanıyor. Sahilleri dolduran yerli ve yabancı turistler denizin keyfini doyasıya çıkarıyor.Yurdun birçok kesimi kış ayına girmesine rağmen turizm...

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2016 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2016 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yurdun birçok bölümünde soğuk hava etkisini gösterirken Bodrum’da ise yazdan kalma günler yaşanıyor. Sahilleri dolduran yerli ve yabancı turistler denizin keyfini doyasıya çıkarıyor.
Yurdun birçok kesimi kış ayına girmesine rağmen turizm cenneti Bodrum’da ise sıcak hava etkisini göstermeye devam ediyor. Hava sıcaklığının 30 dereceyi bulmasıyla birlikte birçok vatandaş denize girerek serinledi. Sahilleri dolduran yerli ve yabancı turistler denizin keyfini doyasıya çıkardı. Sahilde güneşlenenler ve yüzen vatandaşlar yazın yeniden geldiğini söyleyerek bu mevsimde denize girmenin güzel olduğunu belirtti.
Başta Paşatarlası, Kumbahçe, Gümbet ve Bizet sahilleri olmak üzere birçok sahil insanların akınına uğradı. Yaz sezonun aratmayan görüntülerin oluştuğu ilçede sıcak havanın 1 hafta daha süreceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.