Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SGK Ankara İl Müdürü Sevinç’ten, Vali Kılıçlar’a Ziyaret

SGK Ankara İl Müdürü İsmail Sevinç “Sosyal Güvenlik Haftası” dolayısıyla Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar’ı ziyaret etti.‘Sosyal Güvenlik Haftası’ nedeniyle Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İsmail Sevinç, müdür yardımcıları...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 19:42
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 19:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SGK Ankara İl Müdürü İsmail Sevinç “Sosyal Güvenlik Haftası” dolayısıyla Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar’ı ziyaret etti.
‘Sosyal Güvenlik Haftası’ nedeniyle Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İsmail Sevinç, müdür yardımcıları Gürsel Akçay ve Aylin Şeker ile birlikte Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Müdürü Sevinç, 26 merkezde yaklaşık 2 bin 600 personelle vatandaşlara hizmet verdiklerini, bu hafta çerçevesinde, toplumun Sosyal Güvenlik ile ilişkili kesimlerine yönelik bilgilendirme çalışmaları gerçekleştireceklerini, okullarda ve AVM’lerde de özellikle emeklilik ve genel sağlık sigortası konusunda çeşitli etkinlikler planladıklarını söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Kılıçlar, sosyal güvenlik birimlerinin tek çatı altında toplanmasının yaşanan kargaşayı önlediğine vurgu yaparak, “Sosyal Güvenlik Sistemi, çeşitli sosyal risklerde insanın ihtiyaçlarını karşılayan bir sistemdir. Sosyal güvenliği çok geniş kitlelere yaygınlaştıran ve kalitesini yükseltmeye çalışan ülkeler, sosyal güvenlikteki refah dengesini sağlıklı kurabilmiş ve devletin ekonomik gücünü halkına daha iyi yansıtabilmişlerdir” ifadelerini kullandı.
Vali Kılıçlar, daha önce parçalanmış bir yapıda hizmet veren farklı kurumların, 5502 sayılı Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu ile bütün vatandaşları kapsayan ve onlara tek elden kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen bir çatı altında birleştirildiğini dile getirdi. Sosyal Güvenlik alanında yeni projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte, Ankara’da sosyal güvenlik hizmetlerinin sunumunda etkinlik ve verimliliğin daha da arttığını ifade eden Kılıçlar, verdikleri hizmetlerden dolayı Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Sevinç’in şahsında tüm SGK çalışanlarına teşekkür etti.
“Sosyal Güvenlik Haftası” nedeniyle gerçekleşen ziyaret, Vali Kılıçlar ile ziyaretçilerin bir süre sohbet etmelerinin ardından sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.