Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyit Onbaşı’nın Memleketinde Mehterli Tören

Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü Seyit Onbaşı’nın memleketi olan Balıkesir’in Havran ilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı.Programın ilk bölümü ilçe merkezi Kızılay Meydanı’nda saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Seyit Onbaşı’nın Memleketinde Mehterli Tören
Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü Seyit Onbaşı’nın memleketi olan Balıkesir’in Havran ilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı.
Programın ilk bölümü ilçe merkezi Kızılay Meydanı’nda saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunması ile başladı. Çelenk sunumu ile devam etti. Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Havran Jandarma Komutanı Üstteğmen Volkan Öz ve Havran Belediye Başkan Vekili Kadir Gezer tarafından Atatürk büstüne çelenk sunumu yapıldı. Balıkesir Zağnos Paşa Mehteran takımının şehir caddelerinde söylediği marşlar halka büyük coşku yaşattı. Mehteran takımı eşliğinde Belediye Başkan Vekili Kadir Gezer, Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Asarlı, Mehmet Yılmaz ve Belediye meclis üyeleri Hamambaşı Meydanı, Cumhuriyet Caddesi üzerinde halkı selamlayarak Yılmaz Akpınar Bulvarında bulunan Belediye hizmet binasına geldiler. Mehteran takımının Belediye binası önünde marşlar söylemesi ile etkinliğin ilk bölümü sona erdi. Programının ikinci bölümü Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ve devlet erkanının katılımı ile Seyit Onbaşı’nın memleketi Kocaseyit Mahallesi’ndeki mezarı başında edilen dua ve anıt mezardaki törenlerle devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.