Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyidoğlu Helva Reçel Grubu’ndan gözaltı açıklaması

Seyidoğlu Helva Reçel Grubu’ndan yapılan açıklamada, Seyidoğlu baklavalarıyla ilgili basında yer alan haberlerde isim benzerliğinden dolayı kendi logolarının kullanıldığı belirtilerek, bu marka ile isim benzerliğinden başka hiç bir bağlantıların...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Seyidoğlu Helva Reçel Grubu’ndan yapılan açıklamada, Seyidoğlu baklavalarıyla ilgili basında yer alan haberlerde isim benzerliğinden dolayı kendi logolarının kullanıldığı belirtilerek, bu marka ile isim benzerliğinden başka hiç bir bağlantıların olmadığı belirtildi.
Açıklamada, "FETÖ soruşturması kapsamında yöneticileri gözaltına alınan Seyidoğlu Baklavaları ile Seyidoğlu Helva Reçel firmasının tamamen birbirinden farklı işletmelerdir. Seyidoğlu Helva Reçel Grubu’nda hiçbir yönetici ve çalışan gözaltına alınmamıştır. Haberde ismi geçen kişilerin bizimle ticari bir bağı yoktur. Seyidoğlu Helva Reçel firmamızda Yönetim Kurulu Başkanlığını Necati Göksu, Genel Müdürlüğü Mehmet Göksu ve Seyidoğlu Mağazacılık Genel Müdürlüğünü ise Murat Göksu yapmakta olup tüm yöneticilerimiz işinin başındadır. Fabrikamız Hadımköy’de üretime devam etmekte olup Sultanbacı markasıyla faaliyet gösteren 16 mağazamızda baklava ve sütlü şerbetli tatlılar satmaktayız.
Seyidoğlu Helva Reçel grubu olarak 15 Temmuz darbe girişimini en ağır bir şekilde lanetleyip her daim devletimizin ve milletimizin yanında yer aldık. 500 çalışanımız ve bayilerimizle ülkemizin geleceği ve refahı için çalışan bir işletmeyiz. Vatanına ihanet eden hain FETÖ örgütüyle yöneticilerimizin ne geçmişte ne de bugün asla bağlantısı yoktur. İsim benzerliği sonucu dahi olsa milletin meclisini bombalayan hain teröristlerle ismimizin anılmasından dolayı büyük üzüntü yaşadık" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.