Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEYEP-DER’den meslektaşları için açıklama

Sağlık Eğitim Yerel Yönetim Politika Muhabirleri Ve Danışmanları Derneği (seyep-der), Fetö Terör Örgütü İle Mücadele Kapsamında Yürütülen Operasyonlar Neticesinde Kanal 35 Televizyonun Lisansının İptal Edilmesine İlişkin Yazılı Açıklama Yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SEYEP-DER’den meslektaşları için açıklama
Sağlık Eğitim Yerel Yönetim Politika Muhabirleri ve Danışmanları Derneği (SEYEP-DER), FETÖ terör örgütü ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar neticesinde Kanal 35 televizyonun lisansının iptal edilmesine ilişkin, "FETÖ’ye yönelik operasyonları koşulsuz olarak destekliyoruz, ancak hiçbir şekilde bu karanlık örgütle ilişkisi bulunmadığına inandığımız, tek dertleri mesleklerini icra etmek ve ailelerinin geçimini sağlamak olan meslektaşlarımızın mağdur edildiği endişesi içindeyiz" açıklamasını yaptı.
SEYEP-DER Yönetim Kurulu, Kanal 35 televizyonunun kapatılma süreci ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. 15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrası FETÖ terör örgütü ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar neticesinde Küçükbay Grubuna bağlı olarak İzmir’de yayın yapan Kanal 35 televizyonunun lisansının iptal edildiği hatırlatılan açıklamada, “Bu kurumda çalışan yaklaşık 50 meslektaşımız tek geçim kaynakları olan işlerinden olmuştur. Hükümetin ve devletin FETÖ ile mücadelesine koşulsuz destek vermek, 15 Temmuz’da geleceği karartılmak istenen her Türk vatandaşının görevidir. Bizler de bu bilinçle FETÖ’ye yönelik operasyonları koşulsuz olarak destekliyor ve bu karanlık şer odaklarının bir an önce ortaya çıkarılarak, etkisiz hale getirilmesini, bertaraf edilmesini, suçluların adalet önünde hesap vermesini, ülkemizin geleceği için gerekli görüyoruz. Ancak, bu mücadeleler verilirken, suçsuz insanların ayrılması, mağdur edilmemesi her şeyden evvel de isimlerinin FETÖ ile anılarak itibarlarının zedelenmemesi esas alınmalıdır. Yayın lisansı iptal edilen Kanal 35 televizyonunda da hiçbir şekilde bu karanlık örgütle ilişkisi bulunmadığına inandığımız, tek dertleri mesleklerini icra etmek ve ailelerinin geçimini sağlamak olan meslektaşlarımızın mağdur edildiği endişesi içindeyiz. Mesleki dayanışma amacıyla kurulmuş bir dernek olarak, masum olduğuna inandığımız meslektaşlarımızın mağduriyetlerinin en hızlı şekilde giderilmesini, mesleklerini yeniden icra edecek imkanların oluşturulmasını diliyoruz” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.