Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şevki Yılmaz Yeğeninin Cenaze Namazını Kıldırdı

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu için Devlet Hastanesi önünde bir tören düzenlenerek cenaze namazı kılındı. Dr. Erenoğlu’nun cenazesi, dayısı ve 20. Dönem Milletvekili...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şevki Yılmaz Yeğeninin Cenaze Namazını Kıldırdı
Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu için Devlet Hastanesi önünde bir tören düzenlenerek cenaze namazı kılındı. Dr. Erenoğlu’nun cenazesi, dayısı ve 20. Dönem Milletvekili Şevki Yılmaz tarafından kıldırıldı.
Törene, Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Dr. Ayhan Erenoğlu’nun dayısı ve 20. Dönem Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz, daire müdürleri ile Erenoğlu’nun ailesi, meslektaşları ve hastane çalışanları katıldı. Erenoğlu’nun morgdan alınan cenazesi sevenlerin omuzlarında törenin yapılacağı başhekimlik önüne getirildi. Duygulu anların yaşandığı törende konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, “Çalışkanlığı ve sıcaklığı ile tanıdığımız bir kardeşimizi ebediyete uğurluyoruz" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından cenaze namazına geçildi. Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu’nun cenaze namazını dayısı ve 20. Dönem Refah Partisi Milletvekili olan Şevki Yılmaz kıldırdı. Kılınan namazın ardından Erenoğlu’nun cenazesi defnedilmek üzere ambulansla Kocaeli’ne gönderildi.
Erenoğlu, geçtiğimiz cuma akşamı meslektaşları ile halı sahada top oynadığı sırada kalp krizi geçirmiş ve yapılan ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edilmiş, kurtarılmayarak hayatın kaybetmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.