Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şevket Demirel’in Ölüm Haberini Alan Dostları Hastaneye Geldi

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in kardeşi iş adamı Şevket Demirel’in yaşlılığa bağlı olarak zatürre ve organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından ölüm haberini alan dostları hastaneye geldi.9’uncu Cumhurbaşkanı...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in kardeşi iş adamı Şevket Demirel’in yaşlılığa bağlı olarak zatürre ve organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından ölüm haberini alan dostları hastaneye geldi.
9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in kardeşi iş adamı 90 yaşındaki Şevket Demirel, tedavi gördüğü İstanbul Amerikan Hastanesi’nde sabaha karşı hayatını kaybetti. Yaşlılığa bağlı olarak zatürre ve organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Demirel’in ölüm haberini alan Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem, Çalışma ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Yaşar Okuyan ve Isparta eski Valisi Ertuğrul Dokuzoğlu hastaneye gelerek bilgi aldı.
Hastane çıkışında açıklamalarda bulunan eski Bakan Yaşar Okuyan, “Sayın valimle beraber eşi ve çocukları ile görüştük. Kendilerinin programına göre yarın cenaze Isparta’ya gidecek. Çarşamba öğle namazına müteakip de İslamköy’deki aile kabristanlığına defnedilecek. 89 yaşında hayatını kaybetmiş, ben daha genç biliyordum. Yaşlılık nedeniyle iç organlarında sıkıntı olmuş bir de zatürreye kapılınca onun tedavisi azalıyor. Allah rahmet eylesin. Kendisi sayın Demirel delince 2 kardeş birlikte anılırdı. Başımız sağ olsun” dedi.
Isparta eski Valisi Ertuğrul Dokuzoğlu ise “Büyük ihtimalle çarşamba günü öğle namazında İslamköy’den kaldıracağı şeklinde bir gelişme var. Ancak yarın ilanda da bu net olarak ortaya çıkacaktır. Cenazesi buradan ya bugün ya da yarın gönderilecek” diye konuştu.
Şevket Demirel’in cenazesi yarın havayoluyla Isparta’ya götürülmesinin ardından çarşamba günü öğle namazını müteakip de İslamköy’de kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.