Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevgililer Günü’nde buz pistinde nikah kıydılar

Nata Vega Alışveriş Merkezi 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel buz pistinde nikah töreni etkinliği yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2017 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2017 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Nata Vega Alışveriş Merkezi 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel buz pistinde nikah töreni etkinliği yaptı.

Nata Vega AVM’de bulunan buz pistinde gerçekleştirilen Hümeyra ve Yasin Kulaksız çiftinin nikahı Mamak Belediye Başkan’ı Mesut Akgül tarafından kıyıldı.

Damat Yasin Kulaksız, nikah törenlerinin 14 Şubat’a denk gelmesinin onlar içinde sürpriz olduğunu, söyledi. Damat Kulaksız ”Bizim için çok büyük sürpriz oldu. Evlendirme memurluğuna müracaat ettiğimizde evlendirme memuru Necdet Bey sayesinde oldu. Bizde hiç düşünmeden ‘evet’ dedik. Çok özel bir gün, çiftlere iki dünyada saadet yoluna adım olan evliliği bugüne özel seçmelerini tavsiye ediyorum. Çok özel bir gün, bizim için çok güzel oldu“ ifadelerini kullandı.

Nata Vega Alışveriş Merkezi Müdürü Tahir Çelik ise “14 Şubat farklı bir aktivite yapalım dedik. Buz pistinde nikâh töreni yaptık. Çok ilgi gördü. Geçen sene akvaryumda yapmıştık, her sene sıra dışı bir nikâh yapıyoruz. 14 Şubat’ı böylece kutlamış olduk. Bu özel günde bizde hatırlayalım istedik” şeklinde konuştu.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Sevgililer Günü’nün sadece bir güne mahsus olmadığının altını çizerek, “Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü, belediyemize 51 müracaat yapıldı. Son nikahımızı da Nata Vega Alışveriş Merkezinde kıymak istedik. Burada buz pateni pistinde nikahı kıydık. Farklı bir nikah etkinliği oldu. Sevgililer Günü sadece bir güne mahsus görmek mümkün değil. Sevgili deyince akla sadece eş gelmez, anne, baba bütün sevdikleri geliyor. Bugünü anlamlı kılan bir gündü. Gençlere takıldım, önemli tarihleri unutmama adına mı bu günü seçtiniz diye” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.