Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevgi Sembolü Mendiller Doğu Ve Güneydoğu’daki Güvenlik Güçlerine Gönderilecek

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde kadınlar, Doğu ve Güneydoğu’da terörle mücadele operasyonlarında görev yapan güvenlik güçlerine destek amacıyla sevginin sembolü olan mendilleri tığlayarak gönderecek.Kızılcahamamlı kadınlar, Doğu...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde kadınlar, Doğu ve Güneydoğu’da terörle mücadele operasyonlarında görev yapan güvenlik güçlerine destek amacıyla sevginin sembolü olan mendilleri tığlayarak gönderecek.
Kızılcahamamlı kadınlar, Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla “Mendilimde Sevgi Var” kampanyası başlattı. Sevginin sembolü olan mendiller, kampanya kapsamında Kızılcahamamlı kadınlar tarafından tığlanarak Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan güvenlik güçlerine gönderilecek. Kampanya tertip üyelerinden Emin Demirbaş, “Doğu ve Güneydoğu’da çok zor şartlar altında vatanımız ve birlik beraberliğimiz için mücadele veren asker ve polislerimiz her an gönlümüzde ve dualarımızda fakat bizler onlara karşı olan sevgimizi, muhabbetimizi somutlaştırmak ve bu sevgimizin bir nişanı olarak onlara ulaştırmak istedik. Annelerimizin, ablalarımızın, hanım kardeşlerimizin el emeği vererek göz nuru dökerek meydana getirecekleri madden küçük ama inşallah manen büyük hediyelerimizi Kızılcahamam’da sizler ile beraber diyerek onlara yollamak istedik. Bu kampanya ile tüm Kızılcahamam polisimiz, askerimiz ve tüm Doğu ve Güneydoğu ile buluşacak, kucaklaşacak. Çünkü biz aynı zamanda terör belasından yılmış, zarar görmüş, mağdur olmuş bölge halkına da ulaşabilmeyi, kardeşlik hukukunu gereğini yerine getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.