Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevgi Paketleri Yüksekova’da

Bölücü terör örgütüne yönelik mücadelelerini sürdüren güvenlik güçlerine en büyük moral kaynaklarından biri de yurdun dört bir yanından vatandaşların, okullardaki öğrencilerin, toplumun her kesiminden insanların gönderdikleri hediyeler...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bölücü terör örgütüne yönelik mücadelelerini sürdüren güvenlik güçlerine en büyük moral kaynaklarından biri de yurdun dört bir yanından vatandaşların, okullardaki öğrencilerin, toplumun her kesiminden insanların gönderdikleri hediyeler oluyor.
Yüksekova’da terörle mücadelede görev alan güvenlik birimleri, gelen hediyelerden duydukları mutluluğu vurgulayarak duygularını şöyle dile getirdi:
"Devlet her şeyimizi, her ihtiyacımızı karşılıyor. Hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Ama içine sevgi ve muhabbet katılmış bu hediyeler buradaki mücadelemize seviyesi ölçülemeyecek bir güç ve moral veriyor. Diyoruz ki bu gelenleri görünce; millet arkamızda, her gün bizimle beraber, duaları bizimle, sevgileri bizimle, yürekleri bizimle. duaları bizimle, yürekleri bizimle. İşte bizi esas mutlu eden, güçlendiren bu. Mektuplar, notlar o kadar değerli ki bu sizlere layık olacağımızdan bir an bile şüphe etmeyin ve rahat uyuyun."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.