Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevgi evlerindeki çocukların hayalleri gerçekleşiyor

Van’da, Elite World Van Hotel ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde sevgi evlerinde kalan çocukların hayalleri gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2017 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2017 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Van’da, Elite World Van Hotel ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde sevgi evlerinde kalan çocukların hayalleri gerçekleştirilecek.

Elite World Van Hotel ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğiyle sevgi evlerinde kalan 4-10 yaş arası çocukların hayalleri gerçekleştirilecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi otel bünyesinde sevgi evlerinde kalan çocuklar için bir dilek ağacının oluşturulduğunu belirten Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesindeki sevgi evlerinde koruma altındaki çocuklarımızın, ‘Dilek ağacı’na asılı kapalı zarflar içinde bulunan hayalleri, gönüllüler tarafından birer tane seçildikten sonra hayata geçirilecek. Gönüllüler tarafından Elite World Van Hotel’e ulaştırılan hayaller, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Tuşba Balo Salonumuzda davetlilerin huzurunda çocuklarımıza teslim edilecek. Van’da ilk kez gerçekleştirilecek olan bu organizasyon sayesinde geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın hayata umutla bakmalarına katkıda bulunacağımıza ve çocuklarımızın yüzlerinde tatlı bir tebessüm bırakacağımıza inanıyoruz” dedi.

Çocukların ufak veya büyük hayalleri olabildiğine dikkat çeken Aksoy, “Bu hayaller doğrultusunda onları küçükte olsa mutlu etmek bizleri de mutlu edecektir. Bu çerçevede ilk çekilişi biz yaptık, güzel bir hediye çıktı. Küçük bir kardeşimizin hayalini gerçekleştirmek benim ve otelim adına gerçekten güzel olacaktı. Güzel bir hayali gerçekleştirmek de beni mutlu etti. Umarım bundan sonra daha güzel hayaller onların olur” ifadelerini kullandı.

Elite World Van Hotel’i tarafından oluşturulan dilek ağacına asılan hayalin gerçekleşmesi için çekiliş yapan Van İş Adamları Derneği (VİŞAD) Genel Başkanı Ahmet Fatih Hatunoğlu ise “Bu çalışma, bizleri de onure etti. Hayatta en güzel şey çocuk sevindirmektir. Çocukken bir akrabamızın. Bir dostumuzun bize verdiği hediye, halen de gönlümüzde, anılarımız arasında yaşattığımız çok önemli bir ayrıntıdır. Bu sebeple Elite World Van Hoteli’nin yaptığı bu çalışmayı takdirle karşılıyor, kendilerine bir Vanlı olarak teşekkür ediyorum” diye konuştu.

VİŞAD Van Şube Başkanı Zeki Özköseoğlu da, çocukları hayallerinin gerçekleşmesi temennisinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.