Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sever: "Her zaman halkın yanında ve hizmetindeyiz"

Reyhanlı Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Sever, "Yönetim anlayışımızda vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğu anda çalacakları ilk kapı muhtarlıklardır" dedi.Muhtarlar Günü dolayısıyla Reyhanlı Belediyesi binası önünde...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sever: "Her zaman halkın yanında ve hizmetindeyiz"

Reyhanlı Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Sever, "Yönetim anlayışımızda vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğu anda çalacakları ilk kapı muhtarlıklardır" dedi.

Muhtarlar Günü dolayısıyla Reyhanlı Belediyesi binası önünde düzenlenen törende, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Sever, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Sever, burada yaptığı konuşmada, “Muhtarlık müessesesi kültürümüzün ve hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlar bulunduğu mahalle ve köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Yönetim anlayışımızda vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğu anda çalacakları ilk kapı muhtarlıklardır. Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık en ücra yerleşim yerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak hem sevinçte hem de hüzünde her zaman halkın yanında ve hizmetindedir. Bu anlamlı günde bizlere güvenip bizleri muhtar olarak seçen halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Törene, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, AK Parti İlçe Başkanı Musa Yüksekgönül, muhtarlar ve daire müdürleri katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.