Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serdivan Kitap Fuarı sona erdi

Serdivan Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Serdivan Kitap Fuarı sona erdi.18-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenen ve birbirinden değerli yazarları kitapseverler ile buluşturan Serdivan Kitap Fuarı, vatandaşların yanı sıra...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Serdivan Kitap Fuarı sona erdi

Serdivan Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Serdivan Kitap Fuarı sona erdi.

18-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenen ve birbirinden değerli yazarları kitapseverler ile buluşturan Serdivan Kitap Fuarı, vatandaşların yanı sıra öğrencilerden ve kitap dostlarından yoğun ilgi gördü. Ahmet Ümit, Sinan Yağmur, Hasan Ali Toptaş, Hayati Develi, Sinan Akyüz, Arif Toprak, İbrahim Öztürkçü, Recep Seyhan, Cihan Erdem, Bahtiyar Aslan gibi önemli isimleri ağırlayan Serdivan Kitap Fuarı, kapanış gününde kitap yazarlığının yanı sıra aynı zamanda senarist kimliği de olan Ahmet Turgut’u konuk etti. "Aşkın Şehidi” kitabından anekdotlar paylaşan Turgut, "Hep erkeklerin yiğitlikleri üzerinden ilerliyoruz. Kerbela’ya da ekseri Hz. Hüseyin Efendimiz’in ve etrafındaki 72 şehidin cesareti üzerinden bakarız. Oysa Kerbela’nın büyük derdi Seyyide Zeyneb’in omuzlarındadır. Bütün ablalarımdan, kız kardeşlerimden rica ediyorum her dualarında Hz. Zeyneb’i muhakkak hatırlasınlar" dedi.

Söyleşi sonrası sevenlerine kitap imzalayan Ahmet Turgut, çınar altındaki samimi atmosferden etkilendiğini belirterek Serdivan Belediyesi’ne ve kitap severlere teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.