Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serdar İnan’dan soruşturma açıklaması

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Akfa Holding’e yönelik düzenlenen soruşturmayla şahsının bir alakasının olmadığının anlaşıldığını açıkladı.Serdar İnanh tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Kamuoyu...

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Akfa Holding’e yönelik düzenlenen soruşturmayla şahsının bir alakasının olmadığının anlaşıldığını açıkladı.
Serdar İnanh tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Kamuoyu tarafından da bilindiği üzere İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Akfa Holding ve sahibi Fatih Aktaş’a yönelik soruşturma başlatılmıştır. Bu soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından ifadem alınmış ve gerekli belgeler sunulmuştur. İfademin alınmasını müteakip bu soruşturma ile şahsımın bir alakasının olmadığı anlaşılmış Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile koşulsuz serbest bırakılma kararı alınmıştır. Bu süreçte belirtilen suçlamalarla ilgili bir ilgimin olmadığını/olamayacağını bilen ve manevi desteğini esirgemeyen tüm dostlara ve yüce Türk adaletine teşekkür eder, kamuoyunun bilgisine saygıyla arz ederim" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.